Hotelul este bine amplasat pentru cei care merg la shopping sau pentru cei care vin la aeroport si nu au nevoie sa intre in oras. Se afla la 5 minute de aeroport si la 5 minute de mallurile Baneasa, IKEA, si restul.
Hotelul este curat, placut, am parcat cu usurinta. Ne-au servit cu o cafea si un croissant dimineata desi nu aveam micul desjun inclus in rezervare – un bonus dragut din partea lor.

Ana - Dubla


Apartament spatios (pentru cuplu tanar plus inca un adult), curatenie, TV in ambele camere, caldura in camera, parcare gratuita. Locatia foarte buna, aproape de ambasada SUA, aeroport si mallul Baneasa.

Calin - apartament


amabilitatea personalului,raportul calitate-pret,linistatea

Radu - Double room


Personal foarte amabil, curatenie,zona linistita, parcare buna, dotari ok in camera , cafeaua de dimineata + croisant din partea casei

Ovidiu - Twin Room


Hotelul este amplasat intr-o zona linistita, camera este primitoare calda si curata, personal extraordinar.In concluzie calitate pret excelent., felicitari

Alexandru - Apartment


– Camere foarte curate
– Am rezervat o camera pentru 2 persoane dupa care ulterior am cerut sa mai fie adaugat un pat pentru o a3a persoana. Cand am ajuns la hotel am fost placut impresionati de faptul ca ni s-a rezervat un apartament cu camere separate si 2 televizoare, la acelasi pret.
– Wi-fi cu semnal foarte bun in camere;
– Foarte aproape de ambasada SUA (aprox 5 min de mers cu masina);

Dumitru - Apartment